Antena Căutare

Un cuib de berze din România poate fi urmărit LIVE pe internet. Vezi imaginile în timp real

Un cuib de berze din satul Vlaha, judeţul Cluj poate fi urmărit live pe internet din această săptămână. Site-ul este realizat și administrat de Asociația Apáthy István și Departamentul Maghiar de Biologie și Ecologie al Universității Babes-Bolyai din Cluj.

Un cuib de berze din satul Vlaha, judeţul Cluj poate fi urmărit live pe internet din această săptămână. Site-ul este realizat și administrat de Asociația Apáthy István și Departamentul Maghiar de Biologie și Ecologie al Universității Babes-Bolyai din Cluj, scrie paginadetransilvania.ro.

Administratorii site-ului își propun să prezinte viața familiei de berze prin imaginile transmise live, și prin scurte relatări în limba română, maghiară și engleză despre evenimentele din cuib. Scopul lor este, ca cei interesați de cuibul de berze să cunoască mai bine natura.

Proiectul va funcţiona până la sfârşitul lunii iulie când berzele vor părăsi România. Imaginile pot fi urmărite pe pagina clujbird.ro.

Beția, un lux! Pălinca de 2.000 de euro, comoara din inima Ardealului. I s-a dus vestea până în Japonia, iar străinii vi... Poți spăla rufe, astăzi, în Sâmbăta Mare a Paștelui? Ce spun preoții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x