Antena Căutare

Un cuplu din Suceava vrea sa vanda o piatra gasita pe camp cu 10.000 de lei!

Un cuplu din Suceava au scos la vanzare o piatra de cateva kilograme pentru pretul de 10.000 de euro. Nu e o gluma, ba chiar ar putea fi un chilipir. Ei spun ca bolovanul pe care l-au scos la vanzare pe internet este din spatiu. Iar specialistii tind sa le dea dreptate

Uitandu-se la televizor, lui Ioan Pletosu i-a venit ideea unei afaceri. Sa scoata la vanzare o piatra pe care o tot plimba prin curtea sa de un sfert de veac. A gasit-o in lanul de porumb.

Si el si sotia sa au stiut din clipa in care au vazut-o ca e speciala. Ba s-au apucat sa faca si teste. Mai putin ortodoxe, ar spune savantii. Au dat cu ciocanul, dar a crapat foarte greu. Concluzie: e lava topita!

Dupa ce s-a lamurit ca are in batatura un meteorit, Nea Ioan si-a spus ca ar fi pacat sa nu-l foloseasca. Bolovanul spatial a fost pe rand greutate peste scandurile care acopera recolta, piatra de hotar sau pur si simplu decoratiune in curte. Iar acum ar putea deveni o sursa de imbogatire. L-a scos la vanzare pe internet, apoi l-a aruncat intr-o plasa de rafie si a plecat spre Observatorul Astronomic de la Suceava. Acolo, un expert a intors piatra pe toate fetele si apoi a dat verdictul: e o piatra din spatiul cosmic.

Si daca tot a batut atat drum pana in curtea lui Nea Ioan trebuie sa valoreze ceva. Astfel, cercetatorii care vor sa studieze piatra sau colectionarii care vor sa o admire trebuie sa plateasca 10.000 de lei daca vor sa puna mana pe ea. Si ca sa nu fie acuzat ca incearca sa insele pe cineva, nea Ioan a acceptat sa trimita o bucatica din bolovanul sau la Facultatea de Geologie de la Iasi. Sa spuna si profesorii de acolo daca e meteorit sau nu.

Kizomba... si pasiunea incepe! Noua moda in materie de coregrafie iti taie rasuflarea... Vremea cu Flavia Mihasan: "Va fi cald, dar va picura pe arii restranse"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x