Un deputat a fost pedepsit să viziteze lagărele de concentrare naziste. S-a întors totul împotriva lui

Un fost deputat belgian, condamnat în 2015 la închisoare cu suspendare pentru afirmații care se referă la negarea Holocaustului.

Un fost deputat belgian, condamnat în 2015 la închisoare cu suspendare pentru afirmații care se referă la negarea Holocaustului, a obținut miercuri în instanță suspendarea pedepsei cu condiția vizitării a cinci lagăre de concentrare nazistă, informează AFP, citată de Agerpres.

Laurent Louis ar fi postat pe blogul său personal afirmații care minimalizează genocidul împotriva evreilor din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Deputatul va trebui să meargă, în fiecare an, să viziteze un lagăr de concentrare, printre care Dachau în Germania, Auschwitz, Treblinka sau Majdanek în Polonia.

După fiecare vizită, va trebui "să prezinte un text de cel puțin 50 de rânduri despre ce a văzut și despre emoțiile care l-au încercat", a precizat agenția de presă Belga.

Va trebui, de asemenea, să publice pe pagina sa de Facebook cinci postări în luna care urmează fiecărei vizite.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri