Antena Căutare

Un deţinut confirmat luni cu coronavirus, la Penitenciarul-spital Jilava, a avut rezultate negative la testele făcute în următoarele două zile/ El va fi scos din izolare medicală

Un deţinut care a fost confirmat, luni, cu coronavirus, la Penitenciarul-spital Jilava, a avut rezultate negative atât la testul făcut după 24 de ore, cât şi la din ziua următoare. Astfel, deţinutul va fi scos din izolare medicală, anunţă Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Potrivit ANP, persoana privată de libertate confirmată pozitiv la testarea pentru SARS-CoV-2, luni, 23 martie, la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava, a fost retestată, conform metodologiei, la 24 de ore, iar rezultatul testării a fost negativ. În continuare, s-a procedat la o nouă testare, rezultatul obţinut miercuri fiind, din nou, negativ.

"În consecinţă, prin respectarea protocoalelor, măsura izolării medicale a persoanei în cauză încetează de la data prezentei", arată sursa citată.

Sursa : news.ro

Ripensia Timişoara a donat 50.000 de lei spitalului Victor Babeş... BBC News suspendă tăierea celor 450 de locuri de muncă pentru a asigura acoperirea subiectului Covid-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x