Antena Căutare

Un deţinut de la Penitenciarul Deva a fost confirmat cu coronavirus. De la încarcerare, el a fost cazat separat

Un deţinut de la Penitenciarul Deva a fost confirmat cu coronavirus, marţi, lui urmând să i se facă un nou test, pentru certitudine. De la încarcere, el a fost cazat separat de restul persoanelor private de libertate, iar poliţiştii de penitenciare care au interacţionat cu el au purtat permanent mască şi mănuşi, precizează ANP.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a transmis că, marţi, o persoană privată de libertate aflată în custodia Penitenciarului Deva a fost confirmată pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

"Pentru certitudine, se va proceda la o retestare, administraţia locului de deţinere implementând recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara. Precizăm că deţinutul confirmat pozitiv este asimptomatic şi, de la momentul încarcerării în Penitenciarul Deva, acesta a fost cazat separat de restul efectivului, conform metodologiei aplicate de sistemul penitenciar în acest context epidemiologic", a arătat ANP:

Poliţiştii de penitenciare care au interacţionat cu persoana privată de libertate confirmată au purtat, permanent, echipament de protecţie (mască, mănuşi).

Conform sursei citate, preventiv, se intensifică activităţile de dezinfectare a spaţiilor.

În prezent, ancheta epidemiologică este în curs.

Sursa : news.ro

Este posibil să se deschidă mall-urile din 15 mai? Raed Arafat, declarații despre măsurile luate: "Mai avem două să... Managerul Spitalului Municipal Timişoara, Olimpia Oprea, schimbat din funcţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x