Antena Căutare

Un director constantean, bombardat cu oua si faina de proprii angajati

Peste 250 de muncitori de la Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" si-au bombardat directorul cu oua si faina.

Uimitor, dar protestul a avut succes. Directorul - pe care oamenii il acuza ca a incalcat contractul colectiv de munca - nu a reusit sa intre in sediul societatii. A plecat infrant, pudrat cu faina si coafat cu oua.


Angajatii n-au mai avut rabdare pana la Paste. Au vrut sa ciocneasca inca de miercuri oua. Dar nu cu seful, ci in capul lui si pe geamurile bolidului din care coborase.

Directorul nu a vrut sa discute cu oamenii. Cand au vazut ca n-au cu cine sa negocieze, protestatarii l-au impins pe scari.

Cu oua in par si faina pe pantofi, Aurelian Popa a plecat, intr-un final, acasa. Protestul a facut si o victima colaterala. Unei angajate i s-a facut rau si a fost luata cu ambulanta.

Angajatii Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" cer, de trei saptamani, demisia directorului, acuzat ca a incalcat contractul colectiv de munca.


VIDEO! Carnea de miel lipseste din pietele Capitalei... Primul serviciu SMURD in Alexandria, inaugurat de Arafat si MRU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x