Antena Căutare

Caz ULUITOR în Bihor! Un doctor a fost filmat în timp ce abia se mai ţinea pe picioare

Un medic ginecolog din Bihor a fost filmat în timp ce abia se mai ţinea pe picioare. Doctorul se afla sub influența unor medicamente care se eliberează doar pe bază de reţetă.

Un medic ginecolog din Bihor a fost filmat în timp ce abia se mai ţinea pe picioare. Doctorul se afla sub influența unor medicamente care se eliberează doar pe bază de reţetă.

Imaginile au ajuns în atenţia Comisiei Disciplinare a Spitalului, care urmează să decidă soarta medicului.

Aceste imagini au fost surprinse pe holurile spitalului din Aleşd. Doctorul a apărut sprijinindu-se de pereţii clinicii, în încercarea de a ajunge la uşa cabinetului. El se afla în timpul programului.

Imaginile au fost publicate săptămâna trecută pe o reţea de socializare, însă au fost surprinse la finalul anului trecut.

Medicul se afla atunci sub influenţa unor medicamente care se eliberează doar pe reţetă. Fapt confirmat de analize.

Momentan, medicul se află în concediu pentru trei săptămâni. Reporterii Observator au încercat să îl contacteze, însă bărbatul a fost de negăsit.

Acum medicul trebuie să dea explicaţii pentru starea în care s-a aflat.

În urmă cu zece ani, acelaşi doctor a fost acuzat de viol. Atunci a scăpat atunci cu o amendă de 1.000 de lei.

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. ATENŢIE, NOUTATE IMPORTANTĂ! Când trebuie depus şi ce acte conţine DOSARUL DE ÎNSCRIERE LA ... AU ÎMBULINAT-O! Viitor SUMBRU pentru căruțașii din România! Sancțiunea DURĂ care îi paște pe cei care vor fi prinși sub ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x