Ultimă oră! Un elev de 12 ani din Drobeta Turnu Severin a fost înjunghiat de un coleg de clasă! Atenție, informații ce vă pot afecta emoțional!

 

Un elev în vârstă de 12 ani din Drobeta Turnu Severin a fost înjunghiat de un coleg de clasă. Copilul a fost operat de urgență, iar polițiștii au deschis o anchetă.

Elevul de 12 ani a fost înjunghiat de unul dintre colegii lui de clasă, cu un briceag, la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja” din Drobeta Turnu Severin.

Incidentul s-a produs în baia unității de învățământ din Drobeta Turnu Severin, în timpul unei pauze.

Inițial, elevul de 12 ani, de clasa a VI-a, a primit îngrijiri medicale în cabinetul școlii și apoi a fost îngrijit de părinții săi. Ulterior, părinții acestuia l-au dus la spital, cu o hemoragie severă, și a fost operat de urgență.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Mehedinți, dr. Cristian Jianu, a confirmat faptul că adolescentul a venit la Urgență cu o plagă înjunghiată în zona coapsei, dar a fost stabilizat.   

Băiatul înjunghiat este un elev cuminte, după cum spun profesorii, și are note bune la școală. Elevul agresor ar fi de asemenea bun la învățătură, dar ar fi înscris într-un program de consiliere, la nivelul unității de învățământ.

Pentru că este minor, copilul nu va răspunde penal. El riscă să fie mutat disciplinar la o alta clasă și să îi fie scăzută nota la purtare.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI