Antena Căutare

Un elev de 15 ani s-a aruncat de la etajul 4, în Capitală! Motivul este uluitor! Prin ce minune a supraviețuit. „S-a auzit o bufnitură. Era întins pe jos”

Un elev în vârstă de 15 ani s-a aruncat, sâmbătă seară, de la etajul patru al unui bloc din sectorul 2 al Capitalei, după o ceartă cu iubita sa. Tânărul a fost transportat de urgență la spital.

Un elev de 15 ani s-a aruncat de la etajul 4, în Capitală! Motivul este uluitor! Prin ce minune a supraviețuit. „S-a auzit o bufnitură. Era întins pe jos”
Ilustrație.

Adolescentul a scăpat cu viață, pentru că a o copertină a atenuat impactul cu solul.

Elevul a fost transportat la spital, unde a rămas internat. Prima ipoteză luată în calcul de polițiști este cea a unei tentative de sinucidere pentru că, potrivit unor surse, adolescentul s-a certat cu iubita lui.

Vecinii spun că adolescentul de 15 ani era cunoscut cu probleme și chiar era considerat un pericol public. Asta pentru că nu de puține ori a aruncat de la balcon diverse obiecte pe care le găsea în casă.

„S-a auzit o bufnitură și am ieșit afară.. era întins pe jos..un adolescent de aprox 15 ani. Știți ce a avut. Am înțeles că era bolnav”, a spus o vecină.

Poliția anchetează cazul și urmează să refacă filmul complet al incidentului.

„Îl iau ca pe mort şi-l îndeasă în maşină“! Un tânăr s-a prăbușit pe asfalt, după ce a ieșit dintr-un club din Cluj! Ima... Lovitură pentru Gheorghe Dincă! Soția lui ar putea arunca ancheta în aer! Decizie de ultim moment! „M-a înjunghiat pe la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x