Un elev eminent din Ploieşti şi-a pus capăt zilelor într-un mod cumplit!

Deşi era printre primii din clasa lui, tânărul de 17 ani trecea printr-o dramă. Iar ultimele mesaje postate pe Facebook îi arătau tristețe.

Deşi era printre primii din clasa lui, tânărul de 17 ani trecea printr-o dramă. Iar ultimele mesaje postate pe Facebook îi arătau tristețe.

Mihai, un elev al Colegiului „Nichita Stănescu" din Ploieşti, a ales să-şi pună capăt zilelor duminică noapte în zona Ploieşti Vest. Tânărul a fost decapitat de tren în zona Ploieşti Vest.

Mihai era printre primii elevi la învăţătură, acesta terminând anul şcolar anterior cu media 9,60.Deşi învăţa foarte bine, se pare că avea probleme în familie. Separarea părinţilor pare să-l fi afectat foarte mult.

Înainte de gestul său, Mihai a distribuit pe profilul personal de Facebook o melodie intitulată „Cântec pentru Mihai", în versurile căreia tânărul este posibil să se fi regăsit.

Pe lângă melodie, tânărul a publicat şi următoarea fotografie cu mesajul „Nimănui nu-i pasă de tine până nu eşti frumos, popular sau… mort!"

Ancheta poliţiştilor în acest caz este încă în desfăşurare, însă cercetările indică în mare măsură un act suicidal.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri