Antena Căutare

Un elev eminent din Ploieşti şi-a pus capăt zilelor într-un mod cumplit!

Deşi era printre primii din clasa lui, tânărul de 17 ani trecea printr-o dramă. Iar ultimele mesaje postate pe Facebook îi arătau tristețe.

Deşi era printre primii din clasa lui, tânărul de 17 ani trecea printr-o dramă. Iar ultimele mesaje postate pe Facebook îi arătau tristețe.

Mihai, un elev al Colegiului „Nichita Stănescu" din Ploieşti, a ales să-şi pună capăt zilelor duminică noapte în zona Ploieşti Vest. Tânărul a fost decapitat de tren în zona Ploieşti Vest.

Mihai era printre primii elevi la învăţătură, acesta terminând anul şcolar anterior cu media 9,60.Deşi învăţa foarte bine, se pare că avea probleme în familie. Separarea părinţilor pare să-l fi afectat foarte mult.

Înainte de gestul său, Mihai a distribuit pe profilul personal de Facebook o melodie intitulată „Cântec pentru Mihai", în versurile căreia tânărul este posibil să se fi regăsit.

Pe lângă melodie, tânărul a publicat şi următoarea fotografie cu mesajul „Nimănui nu-i pasă de tine până nu eşti frumos, popular sau… mort!"

Ancheta poliţiştilor în acest caz este încă în desfăşurare, însă cercetările indică în mare măsură un act suicidal.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Rom Waste Solutions procesează zilnic 500 de tone de deșeuri, peste o treime din deșeurile municipale generate în Bucur... Transferul contribuţiilor în sarcina angajaţilor, efecte în lanţ. Vor crește amenzile și chiriile, dar asta nu este tot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x