Antena Căutare

Un elev, la un pas de moarte după ce a fost bătut crunt de un coleg! Atenție, imagini cu impact emoțional!

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-o școală din Oradea, unde un elev a fost la un pas de moarte, după ce a fost strangulat de unul dintre colegii săi. 

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-o școală din Oradea, unde un elev a fost la un pas de moarte, după ce a fost strangulat de unul dintre colegii săi.

Astfel, pe holurile Liceului Tehnologic special nr.1 George Barițiu, un elev a fost bătut crunt de un coleg și chiar ștrangulat.

În videoclipul de aproape trei minute, ce a fost făcut public pe internet, se aud alți elevi care îl îndeamnă pe agresor să se potolească, pentru că-l omoară pe celălalt adolescent, potrivit bihoreanul.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, în imaginile șocante poate fi văzut un adolesent care sare cu picioarele pe altul în timp ce victima se afla la pământ.

După ce l-a pălmuit a început să-l strângă de gât. Cel care a filmat a strigat „Bă, îl omori!” şi „Nu-l strânge de gât, mă! Lasă-l!”

Cum a apărut Iustina la înmormântarea soțului ei, Andrei Pintican! Tânăra nu și-a putut stăpâni lacrimile... Cadoul perfect pentru sărbători? Ce zici de o geantă de pe myOwn.ro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x