Antena Căutare

UPDATE! Un elicopter s-a PRABUSIT in Mures. Cinci persoane au murit! SORIN TERBEA, fostul sponsor de la Tg. Mures, a decedat!

Un elicopter s-a prabusit, in zona lacului Taureni din judetul Mures. Cinci persoane si-au pierdut viata, iar una a fost ranita grav. Aparatul de zbor i-ar fi apartinut omului de afaceri Sorin Terbea.

UPDATE 23:30 Femeia care a supravietuit accidentului este in drum spre spital si are leziuni minore, a anuntat coordonatorul SMURD, Cristian Boieriu.

ISU Mures a anuntat ca epava elicopterului va fi scoasa abia maine dimineata din lac, ca urmare a necesitatii deplasarii in zona a unor utilaje grele.

UPDATE 22:20 Primarul localitatii muresene Taureni, Ovidiu Petru Oltean, a confirmat ca in elicopter se aflau omul de afaceri Sorin Terbea, o angajata a acestuia, trei afaceristi germani si pilotul.Edilul a precizat ca Sorin Terbea si cei trei oameni de afaceri germani au facut, luni dupa-amiaza, o vizita la o fabrica de mobila din localitate.

Ovidiu Oltean a precizat ca, in timpul vizitei, omul de afaceri a fost sunat de DNA, dupa care a devenit irascibil si a decis sa plece. Aceasta a mai afirmat ca a insistat sa ofere oamenilor de afaceri o masina cu care sa plece, insa acestia au vrut sa se deplaseze tot cu elipcopterul.

Potrivit primarului, aparatul de zbor s-a prabusit in lac la trei-patru minute de la decolare, la circa doua sute de metri distanta de locul din care plecase.

Seful SMURD Mures, medicul Cristian Boeriu, a declarat ca la locul accidentului a fost trimis un echipaj de reanimare si altul pentru victime multiple, informeaza Mediafax.

De asemenea, a mai precizat ca din informatiile obtinute de la localnici, elicopterul ar fi apartinut omului de afaceri Sorin Terbea, care s-ar fi aflat in aparatul de zbor. In elicopter se aflau si patru cetateni germani. O singura persoana a scapat cu viata din accident.

Sorin Terbea a fost implicat, in urma cu doi ani, intr-un scandal de coruptie in fotbal, alaturi de Vasile Avram, fost presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Foto: Intact Images

TVA va fi REDUSA cu 9% la paine in septembrie... Canicula afecteaza circulatia trenurilor! Intarzieri de pana la o ora din cauza reducerii vitezei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x