Live acumObservator Sport
Prime Time 20:00iUmor

Un fals medic din Baia Mare lipea dinții cu superglue! Continuarea este greu de imaginat! Ce a pățit un pacient

Faţete de dinţi lipite cu lipici de tip superglue, dureri insuportabile, luni de chin şi mii de euro cheltuiţi. Este mărturia unuia dintre pacienţii trataţi de un fals stomatolog săltat ier, de poliţiştii din Baia Mare.

Un fals medic din Baia Mare lipea dinții cu superglue

O echipă Observator a stat de vorbă cu bărbatul care a aflat de la televizor că s-a lăsat pe mâna unei impostoare. El se teme pentru sănătatea sa, după ce autorităţile le-au cerut pacienţilor să-şi facă testele HIV şi de hepatită.

Este trauma greu de imaginat prin care a trecut acest pacient, în vara anului 2018. O recomandare din partea unui prieten l-a adus în cabinetul falsului dentist. Bărbatul de 40 de ani se afla pentru prima oară în faţa unui stomatolog. Aşa că nu a bănuit nicio clipă că, în realitate, femeia de 50 de ani este doar un tehnician dentar si nu are dreptul să facă operaţii complicaţii.

Intervenţia din cabinetul improvizat l-a costat 3.000 de lei, dar și multe luni de chin. Pentru că gingiile au început să i se infecteze, bărbatul a apelat la alt stomatolog. Alţi 700 de lei. S-a întors la falsul dentist să ceară explicaţii.

De atunci, medicul de ocazie n-a mai fost de găsit. Acum, bărbatul se teme pentru sănătatea sa, mai ales că autorităţile au făcut apel la toţi pacienţii să meargă la spital pentru analize, inclusiv pentru HIV și hepatită.

Bărbatul a mai plătit încă 4.000 de lei pentru a şi reface lo parte din dantură. Crede că din cauza stresului provocat de operaţii a făcut diabet. E hotărât să depună plângere la Poliţie. Anchetatorii care au scotocit ieri cabinetul improvizat in curtea unei case au fost îngroziți de condițiile improprii în care erau tratați pacienții. Femeia este cercetată sub control judiciar pentru înşelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro