Antena Căutare

Un fals procuror DIICOT, in varsta de 17 ani, arestat pentru ca oferea imprumuturi fictive

Un tanar de 17 ani din Bacau a reusit sa pacaleasca zeci de oameni si sa le ia banii. Se dadea drept procuror si le promitea ca daca depun o garantie in contul lui vor obtine cu usurinta un imprumut substantial. Degeaba asteptau oamenii sa li se umple conturile. Tanarul si complicele lui se faceau nevazuti.

Isi agata victimile prin mica publicitate. Postase un anunt pe internet in care spunea ca da bani cu imprumut fara acte sau garantii. Suna bine asa ca oamenii il apelau imediat.

“Le-am explicat conditiile. Le-am spus ca la un moment dat trebuie sa bage niste bani in cont”, a declarat tanarul. Mai exact, la un imprumut de 5.000 de lei, li se cerea sa depuna intr-un cont 500 de lei. Nimeni nu l-a refuzat pe falsul procuror DIICOT cu dare de mana si inima mare.

Cum tanarul era minor si nu putea scoate bani din cont isi gasise si un complice. Practic, el era intelectualul, iar complicele, aghiotantul.

“Acestia isi declinau calitatea ca fiind procurori ai sediului DIICOT si promiteau oamenilor anumite sume de bani ca imprumuturi despre care spuneau ca sunt legale. Este unul dintre noile moduri de operare ale infractorilor de acest gen”, a precizat un reprezentant al IPJ Arges.

Asa-zisul procuror a ajuns acum in arestul politiei si este coleg de celula cu complicele lui. Adevaratii procurori vor sa ii tina dupa gratii 29 de zile.

Incendiu la instalatia de cocsare a unei rafinarii din Ploiesti... Handbalista Alina Dobrin a castigat custodia copilului, dar a pierdut-o in doar cateva ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x