Antena Căutare

Un fost ofiter MAI si-a impuscat sotia in cap. A confundat-o cu un hot

Intunericul a creat o confuzie aproape fatala, azi-noapte, la Techirghiol. Un fost ofiter al Ministerului de Interne si-a impuscat din greseala sotia in cap. A confundat-o cu un hot.

Chiar femeia il trezise in miez de noapte, speriata de sunetele ciudate de afara. Cand si-a dat seama ce a facut, barbatul a sunat imediat la 112.

La sosirea medicilor, femeia de 61 de ani era in stare critica. Pierduse foarte mult sange, asa ca a fost stabilizata la fata locului inainte sa fie urcata in ambulanta.

Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda. Cei doi soti au hotarat sa isi petreaca noaptea la vila pe care si-o construiau in Techirghiol si care nu era racordata la reteaua de electricitate. La un moment dat, femeia a fost trezita din somn de niste zgomote puternice venite de afara. L-a alertat pe sotul ei, care a pus imediat mana pe arma.

Fostul ofiter MAI isi cumparase pistolul in urma cu o luna, tocmai de teama hotilor. Cand si-a dat seama ca si-a impuscat, de fapt, sotia, barbatul a pus imediat mana pe telefon. In scurt timp, o echipa formata din politisti, jandarmi si criminalisti au ajuns la fata locului. Oamenii legii au periat centimetru cu centimetru casa si l-au interogat toata noaptea pe barbat.

Omul are 68 de ani si s-a pensionat in urma cu 10 ani, dupa ce a lucrat ca medic veterinar la centrul medical al Ministerului de Interne din Constanta. Acum, el este cercetat pentru tenativa de omor.

Starea femeii este acum stabila. Ea a fost supusa de urgenta unei operatii chirurgicale, insa medicii sunt optimisti cu privire la sansele ei de supravietuire.


Mihail Boldea cere sa fie cercetat in libertate. Procurorul i-a prezentat, aseara, faptele de care este invinuit... FOTO! Protestarii de la Universitate au adus un "scaun electric ecologic": "Ghici cu cine incepem?!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x