Antena Căutare

Un grav accident rutier a blocat DN 1 mai bine de opt ore: Ce s-a întâmplat cu tânărul care a zburat prin geam, în râul Olt

Accident deosebit de grav a blocat complet traficul pe DN 1, mai bine de opt ore. Un TIR a lovit un cap de pod pe DN 1, în zona localității Bradu din Sibiu. În urma impactului deosebit de puternic, TIR-ul a luat foc. Pasagerul din dreapta, un tânăr în vârstă de 27 de ani, zburat prin geam, în râul Olt. Scafandrii l-au găsit înecat câteva ore mai târziu.

Accident deosebit de grav a blocat complet traficul pe DN 1, mai bine de opt ore. Un TIR a lovit un cap de pod pe DN 1, în zona localității Bradu din Sibiu. În urma impactului deosebit de puternic, TIR-ul a luat foc. Pasagerul din dreapta, un tânăr în vârstă de 27 de ani, zburat prin geam, în râul Olt. Scafandrii l-au găsit înecat câteva ore mai târziu.

Echipa de scafandrii a găsit trupul bărbatului căzut în Olt în urma unui accident rutier în Bradu. Din păcate acesta a fost găsit decedat.

Traficul în zonă a fost reluat pe ambele sensuri în jurul orei 14:15, după ce de la ora 06:00 a fost blocat total în urma unui accidentului deosebit de grav. Potrivit Centrului InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, citat de publicația locală oradesibiu.ro, traficul rutier a fost reluat, în condiții normale, pe DN1 (E70) Sibiu –Brașov, la ieșirea din localitatea Bradu, județul Sibiu.

Un grav accident rutier a blocat DN 1 mai bine de opt ore: Ce s-a întâmplat cu tânărul care a zburat prin geam, în râul Olt

În momentul în care TIR-ul a lovit capul de pod și a luat foc, era condus de un șofer de 33 de ani din București. Pe locul din dreapta se afla cel de al doilea șofer, de 27 de ani, tot din București.

Locuitorii unui oraș din România se încălzesc cu lemne, ca la sat! Primarul: ”Mi-au spus că vorbesc despre OZN-uri, că s... Un monument dedicat polițiștilor căzuți la datorie va fi donat Primăriei Capitalei. Unde ar putea fi amplasat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x