Căutare Live

Un grup de deputați propune mai multe controale asupra apei îmbuteliate

Mai mulţi deputaţi vor să se asigure că apa de băut pe care o cumpărăm din magazine este bună pentru organism! Aşa că intenţionează să introducă un nou test de laborator, pe lângă cele două obligatorii.

Mai mulţi deputaţi vor să se asigure că apa de băut pe care o cumpărăm din magazine este bună pentru organism!

Aşa că intenţionează să introducă un nou test de laborator, pe lângă cele două obligatorii.

Un angajat al unei firme care îmbuteliază apă recunoaşte deschis: nu e nici apă minerală necarbogazoasă, nici apă de izvor, ci apă de la robinet trecută prin câteva filtre.

Datele apar negru pe alb într-un raport al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, făcut la finalul anului trecut.

Cu alte cuvinte, dacă într-un mililitru de apă, expus la o temperatură de 22 de grade, ar trebui să existe 100 de microorganisme, autorităţile au descoperit 7.000. Şi nu doar într-un singur sortiment, ci în 68 la sută din apa analizată.

Citește mai multe pe Observator.tv!

Frigul şi ninsoarea au învins credința oamenilor care au vrut să ia agheasmă de la Biserica Greacă din Brăila... Imagini apocaliptice în România.Maşini blocate în nămeţi, copaci căzuţi şi localităţi fără curent...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri