Antena Căutare

Teroare într-un sat din județul Timiș! Un hoţ dă lovitură după lovitură, însă poliţiştii par să fie incapabili să îl captureze: ”Am deschis o anchetă!”

De mai bine de o săptămână, localnicii satului Bobda din Timiş trăiesc cu frica în sân! Imediat după Crăciun, un hoţ a dat spargere după spargere. A furat tot ce a găsit: bijuterii, televizoare, alcool, bani şi chiar cârnaţii puşi la afumat. De mâinile lipicioase ale individului nu a scăpat nici biserica din sat. Cum poliţia nu reuşeşte să prindă făptaşul, localnicii fac propria anchetă. Au şi un suspect: un fost puşcăriaş eliberat de curând, prin recurs compensatoriu. 

Teroare într-un sat din județul Timiș! Un hoţ dă lovitură după lovitură, însă poliţiştii par să fie incapabili să îl captureze: ”Am deschis o anchetă!” Galerie
Teroare într-un sat din județul Timiș!

”A intrat, a încercat să intre cu chestia asta de spart gheața. A forțat ușile de termopan, au intrat înăuntru. Au luat un televizor, pe care l-a aruncat apoi la o vecină peste gard.”, a spus un bărbat.

Boxe audio, televizoare, bijuterii, dulciuri, sticle de alcool şi chiar cârnaţi. Toate au ajuns în posesia hoţului.

Unii dintre păgubiţi au chiar şi înregistrări cu tâlharul în acţiune.

”De la minutul 15 începe să se vadă mișunând pe lângă casă.”, a mai spus un păgubit.

Nici biserica din sat nu a scăpat neatinsă de hoţ. Fără teamă de cele sfinte, tâlharul a furat vinul pentru împărtăşanie din altar şi banii din vânzarea lumânărilor. Nu erau mulţi, doar câteva zeci de lei.

Autorităţile locale ştiu de seria de spargeri şi aşteaptă ca poliţia să îşi facă treaba. Oamenii au un suspect, dar nu pot dovedi prea multe. Iar sistemul de supraveghere din localitate nu este unul performant, deşi a costat o grămadă de bani.

”În ultima perioada au fost multe cazuri în care oamenii au avut de suferit. Nu știm exact cine este persoana. Bănuim. Cât a fost persoană încarcerată a fost liniște.”, a spus viceprimarul.

În timp ce poliţiştii au deschis o anchetă şi adună probe, oamenii pun lacăte la uşi de frică.

Doi copii din Argeș, sechestrați în casă de către executorul judecătoresc: ”Nu știa că în imobil se află minori!”... Marius Balo, românul arestat în China pentru o presupusă fraudă de 80 de dolari, va fi transferat în România. Ce se va î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x