Antena Căutare

Un incendiu a mistuit o casa proaspat renovata din Brasov

Noapte agitata intr-o localitate brasoveana! Un incendiu puternic a izbucnit in locuinta a doua familii si din cauza vantului puternic, flacarile s-au extins rapid si la adapostul animalelor. Oamenii au reusit sa se salveze in ultimul moment din calea flacarilor iar cu ajutorul vecinilor si-au salvat si animalele. Casa lor, insa, a fost distrusa

Fumul inecacios si structura subrezita a casei au ingreunat interventia pompierilor. Si-au dat indicatii din minut in minut, ca sa ajunga mai repede cu furtunurile pe acoperis. Abia dupa ce au apucat sa stinga flacarile din cateva incaperi, au realizat ca incendiul s-a extins si la grajdul din gospodarie.

Proprietarii si vecinii lor au avut doar cateva minute la dispozitie ca sa salveze animalele. Cand si-au dat seama ca si locuintele lor sunt amenintate de flacari, oamenii le-au dat o mana de ajutor si pompierilor. “Am fugit toti, cand am vazut ca arde, am fugit la foc”, au povestit localnicii.

“Incendiul se manifesta cu flacari violente, interventia a fost dificila, a ars aproximativ 90 la suta din casa si din grajdul situat in imediata vecinatate a locuintei”, a precizat locotenentul colonel Ciprian Sfreja de la ISU Brasov.

Proprietarii au rasuflat usurati ca nimeni nu a fost ranit in incendiu. Au suferit un soc, insa, cand si-au dat seama ca locuinta proaspat renovata a fost distrusa.

Mai grav este ca oamenii nu-si asigurasera casa.

O masina a deparat si a patruns pe linia tramvaiului 41! O tanara a fost ranita... Peste 60 de cranii de cabaline, descoperite pe un camp din judetul Satu Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x