Antena Căutare

Un incendiu a izbucnit intr-un bloc din centrul Bucurestiului! Zeci de persoane au ramas blocate in apartamente

Prima zi de weekend a inceput cum nu se poate mai prost pentru locatarii unui bloc din centrul Bucurestiului. In miez de noapte, oamenii s-au trezit cu fum in apartamente, provenit de la un incendiu izbucnit in scara blocului. Cateva familii nu au apucat sa iasa la timp afara si au fost salvate de pompieri, prin balcon.

Incendiul a izbucnit putin dupa miezul noptii, insa, locatarii si-au dat seama de pericol abia atunci cand locuintele lor s-au umplut cu fum. Zece oameni n-au avut curajul sa mai coboare pe scari si au asteptat sa fie salvati din balcoane.

Pe langa cele patru autospeciale dotate cu scari mecanice, la interventie au ajuns si sase ambulante. Medicii nu au avut nicio clipa de ragaz. Dupa ce i-au evacuat pe locatari blocati, pompierii au intrat in apartamente unde au cautat alte posibile focare de incendiu.

Flacarile puternice de la parterul blocului au urcat doar pana la primul etaj, unde au distrus mai multe usi.

Pompierii iau in calcul mai multe variante, printre care un scurtcircuit si chiar o mana criminala. Locatarii cred, insa, ca incendiul a fost provocat de oamenii strazii care au vrut sa se adaposteasca de frig.

Produsele marca proprie a magazinelor, alegerea pe timp de criza a tot mai multi romani... In masivul Bucegi, iarna si-a intrat in drepturi! Ninge de cateva zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x