Antena Căutare

Un sat din Maramures a fost la un pas sa fie mistuit de flacari

Un camp de la marginea unei comune din Maramures a luat foc, iar flacarile, ajutate de vant, amenintau sa cuprinda casele oamenilor. Trei echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului si au luptat cot la cot cu localnicii care se temeau ca focul va ajunge si la gospodariile lor.

Cu cateva ore inainte de focul din apropierea localitatii Grosi, pompierii stinsesera un incendiu care izbucnise langa Baia Mare. Campul de langa oras s-a reaprins, iar flacarile au fost impinse de vant spre comuna Grosi.

Mai multe gospodarii erau in pericol sa arda, asa ca satenii au chemat imediat pompierii. Trei autospeciale cu apa au ajuns la fata locului, iar pompierii au fost ajutati de lcoalnici sa tina in frau flacarile puternice.

Au avut nevoie de doua ore pentru a stinge incendiul despre care se crede ca a izbucnit din cauza unei persoane care a lasat un foc nesupravegheat.

Un sofer a intors intr-un loc nepermis si a trimis sase oameni in spital... Astazi incepe bacalaureatul de toamna. 100.000 de liceeni incearca din nou sa treaca examenul maturitatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x