Căutare Live

Atenție pe cine primiți în casă! Un individ deghizat în haine de jandarm a furat mai multe bunuri dintr-o locuinţă

Un tânăr de 31 de ani din Cluj a fost reţinut, sub acuzaţia de furt calificat. Individul a făcut rost de nişte haine de jandarm şi astfel deghizat a sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă.

Un tânăr de 31 de ani din Cluj a fost reţinut, sub acuzaţia de furt calificat. Individul a făcut rost de nişte haine de jandarm şi astfel deghizat a sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă.

Inspectoratul de Jandarmi Cluj a anunțat prinderea în flagrant a unui tânăr de 30 de ani care, îmbrăcat în ținută asemănătoare uniformei specifice jandarmeriei, legitima oameni pe stradă și ulterior pretindea sume de bani de la aceștia.

"Bărbatul purta îmbrăcăminte asemănătoare ţinutei specifice jandarmeriei: jachetă bleumarin, vestă neagră inscripţionată, de care era ataşată o lanternă, centură, Acesta purta bocanci militari şi o şapcă neagră cu emblema României. Avea asupra sa şi un telefon mobil la vedere, de care erau conectate câteva fire. Existau înregistrate plângeri din partea unor cetăţeni cu privire la un bărbat având vârsta de aproximativ 30 de ani care susţinea că ar fi jandarm. Acesta îi legitima, după care le pretindea sume de bani. Plutonier major Bogdan Păun din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca, l-a observat pe bărbatul care corespundea semnalmentelor unei persoane despre care se cunoştea că folosea o identitate falsă, pretinzându-se jandarm. Jandarmul a pornit în urmărirea acestuia, l-a abordat, după care s-a legitimat, spunându-i că ar părea suspect. Consecutiv, a luat legătura cu dispeceratul unităţii, în vederea trimiterii unui echipaj. După sosirea echipajului, persoana a fost condusă la Secţia 1 Poliţie Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor", au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Cluj, potrivit presei locale.

Se întorc ploile torențiale și grindina! Meteorologii au emis cod portocaliu de furtuni, în mai multe județe din țară... Doi răniţi după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz, pe DN 2, în judeţul Vrancea...
Ultimele știri