Antena Căutare

Un individ periculos din Ucraina s-a îmbătat și a trecut din greșeală granița în România

Un georgian care locuiește în Ucraina a fost găsit de Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Darabani, în stare de ebrietate, trecând ilegal granița în România. După identificare polițiștii au aflat că acesta este un individ periculos.

Un individ periculos din Ucraina s-a îmbătat și a trecut din greșeală granița în România
Un georgian care locuiește ă Ucraina a trecut din greșeală granița în România. | monitorulbt.ro

Vineri noapte, în jurul orei 00.40, agenții poliției s-au deplasat în zonă, au reținut persoana în cauză şi au condus-o la sediul sectorului. În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul, în vârstă de 35 de ani, are interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

La audieri, cetățeanul georgian a declarat că din cauza stării de ebrietate a trecut ilegal frontiera de stat în România, el locuind în Ucraina împreună cu familia.

Persoana în cauză este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoana urmând a fi predată autorităţilor ucrainene, în vederea continuării cercetărilor.

Citește și: Poliţia de Frontieră a suplimentat personalul pentru a preveni aglomeraţia la punctele de trecere a frontierei; în perioada sărbătorilor, peste 4.200 de poliţişti de frontieră vor acţiona zilnic

Gheorghe Dincă a vorbit cu jurnaliștii! Ce a vrut să transmită, imediat după anunțul șoc al procurorilor?... Video| Pacienții unui spital din România, hrăniți cu resturi de pâine înmuiată și salam: „Meniul zilnic a fost avizat de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x