Antena Căutare

Un italian s-a dus să-și facă dreptate, cu pistolul și cuțitul, într-o comună din Suceava. Răzbunarea, filmată de martori: „Unde te crezi, în Italia? Ocnașule!”

Scandal și amenințări într-o comunitate de romi din Suceava. Un italian a vrut să-și facă singur dreptate, cu pistolul!

Un italian s-a dus să-și facă dreptate, cu pistolul și cuțitul, într-o comună din Suceava. Răzbunarea, filmată de martori: „Unde te crezi, în Italia? Ocnașule!”
Un italian s-a dus să-și facă dreptate, cu pistolul și cuțitul, într-o comună de romi din Suceava | Ziar de Suceava

Italianul, căsătorit cu o româncă, proprietarul unui magazin în comuna Mitocu Dragomirnei, din judeţul Suceava, principala sursă de aprovizionare a localnicilor.

Printre clienții italianului se numără și un bărbat de etnie romă, care nu a mai vrut să își achite datoria acumulată, de o sută de lei.

Văzând că nu își poate recupera banii cu vorbă bună, italianul a pus mâna pe un cuțit și un pistol și a făcut o „vizită la domiciuliu” rău-platnicului.

Vecinii bărbatului de etnie romă au chemat imediat Poliția, iar la faţa locului a venit un echipaj, italianul înarmat fiind încătuşat şi dus la secţie pentru audieri.

Scena a fost filmată de un martor la incident, iar clipul a fost publicat pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii au verificat arma de foc a italianului şi au constatat că era un pistol artizanal pentru care proprietarul nu avea nevoie de autorizaţie, potrivit ziardesuceava.ro.

Proprietarul magazinului este cercetat acum în stare de libertate.

Aproximativ 400.000 de măşti de protecţie tip FFP2 şi FFP3, aduse din Turcia cu o aeronavă militară... Românii au voie să meargă la munte, pentru drumeții. DN 1 s-ar putea umple din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x