Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Un italian și-a pus capăt zilelor din dragoste pentru o româncă de 30 de ani: ”Sunt banii mei îi dau cui vreau!”

Un italian îndrăgostit până peste cap de o româncă de 30 de ani și-a pus capăt zilelor, după ce a descoperit că femeia voia doar banii lui. 

Un italian îndrăgostit până peste cap de o româncă de 30 de ani și-a pus capăt zilelor, după ce a descoperit că femeia voia doar banii lui.

A iubit la nebunie o româncă de 30 de ani, a ales să se îndepărteze de familia sa care îl certa pentru această relație și a sfârșit spânzurându-se într-un garaj. Este povestea unui italian de 76 de ani care s-a sinucis.

În ciuda faptului că românca nu i-a cerut, concret, nimic, bărbatul de 76 de ani simțea că își dorește bani și cadouri scumpe de la el. De cealaltă parte, fiica lui îi spunea că femeia nu-l iubește, ci îi vrea doar banii. Când i s-a terminat, însă, averea, românca a dispărut, lucru ce l-a sfâșiat pe bătrân.

”Scuzaţi-mă, dar chiar am fost îndrăgostit de ea”, a fost ultimul mesaj lăsat de italian, înainte de a se sinucide.

Înainte de a comite gestul extrem, bărbatul aflase că femeia era logodită cu un alt bărbat și nu voia să renunțe la partenerul ei sub nicio formă, deși și lui îi spusese că vrea să trăiască o viață alături de el. De asemenea, cât timp a avut bani, bărbatul susținea ”că sunt ai mei și îi dau cui vreau”, spre disperarea familiei care îi reproșa că femeia vâna doar câștigurile financiare.

Recomandari