Antena Căutare

Un jandarm si un infractor cu experienta furau masini la drive test

Un fost jandarm intors din misiune din afganistan si un urmarit general furau masini de sub nasul proprietarilor. Cei doi sunt acuzati ca au fugit cu cinci masini de lux dupa ce s-au urcat la volan pentru un presupus drive test.

Hotii de masini au fost prinsi de politisti si arestati. Un barbat de 30 de ani, urmarit general, a fost prins de oamenii legii cu o masina furata in curte.

Autoturismul a fost furat in urma cu o luna, dintr-o parcare din Berceni. Barbatul i-a sunat pe proprietarii care dadusera anunt de vanzare a masinii si s-a intalnit cu ei pentru un drive test. A venit la intalnire alaturi de complicele sau jandarm, dar ambii au fost surprinsi de o camera de supraveghere in timp ce fugeau cu autoturismul.

Păgubitii au sunat imediat la politie, dar nu au crezut ca-si vor mai vedea masina. Astazi, au recuperat-o din fata sediului Serviciului Furturi de Autovehicule, iar hotii au ajuns cu cătuşe la audieri.

Pericol de explozie langa sediul Guvernului. O masina a ars complet... In Europa, ca in Africa: Canicula loveste din nou! Vezi prognoza meteo!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x