Antena Căutare

Un Logan s-a izbit de un microbuz scolar pe DN71: 14 persoane ranite, intre care 9 copii

Un grav accident rutier in care a fost implicat un microbuz care transporta copii a avut loc, marti dimineata, pe DN71. 14 persoane, intre care noua copii, au fost raniti in urma acestuia.



Din primele informatii reiese ca soferul unui Logan a incercat sa depaseasca un TIR si a intrat pe contrasens. Din cauza cetii, omul nu a vazut microbuzul care venea din sens opus, astfel ca cele doua autoturisme s-au ciocnit frontal.

La scurt timp de la producerea accidentului, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita, Raluca Trandafir, a precizat ca cel putin opt oameni au fost raniti, intre care patru copii. Ulterior, numarul celor care au ajuns la spital a crescut la 14, dintre care noua sunt copii.

La fata locului au ajuns sapte ambulante care au transportat victimele la Spitalul Judetean din Targoviste. Potrivit medicilor, toti cei raniti sunt in afara pericolului.

Foto: Intactimages

Romanii ajung sa cheltuiasca peste 2 miliarde euro pe an pe produse de top fast-food... Timisoara: Panica intr-un tren de calatori, dupa ce locomotiva a luat foc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x