Antena Căutare

Un mall din Brasov a fost distrus aproape complet de un incendiu

Un centru comercial din Brasov a fost cuprins de un incendiu puternic. Pompierii, angajatii si proprietarii magazinelor din interior au privit neputinciosi cum mall-ul s-a facut scrum. Poate ca s-ar mai fi putut salva ceva  daca erau hidranti in zona. Din fericire, nu a fost nimeni ranit de foc, dar cinci oameni au ajuns la spital pentru ca au facut atacuri de panica sau au inhalat fum.

Lupta cea mai grea s-a dat pe acoperisul cladirii, unde ardeau flacari inalte de cativa metri ce puteau fi vazute de la kilometri distanta. Peste 200 de oameni, angajati si clienti ai centrulului comercial, au fost evacuati imediat. Un barbat si o femeie s-au intoxicat cu fum si au fost preluati de echipajele SMURD.

Ingenunchiati de flacarile imense si de lipsa hidrantilor, pompierii din Brasov au fost nevoiti sa ceara ajutor colegilor din Prahova si Bucuresti. Pe toata dura interventiei, ei au fost ajutati de politisti, care au tinut curiosii la distanta.

Incendiul ar fi ponit, se pare, din cauza unor muncitori care efectuau lucrari de sudura intr-un club din centrul comercial.

Pagubele materiale sunt de ordinul milioanelor de lei. Chiar daca proprietatea este asigurata, magazinele din interior nu sunt. Cativa comercianti au facut o intelegere cu proprietarul sa introduca in contract si marfa lor.

Autoritatile locale au deschis deja o ancheta in acest caz pentru a stabili cu exactitate cine se face vinvoat de producerea incendiului si din ce cauza sunt defecti hidrantii din zona. O echipa de inspectori de la ISU Brasov va verifica si toate gurile de apa din oras.

Vaslui: Mai multi salvatori, pusi pe drumuri de un apel fals la 112... Codul galben de ninsoare a trecut, dar Moldova ramane troienita: Ambulantele ajung cu greu la bolnavi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x