Antena Căutare

Bătaie pe holurile spitalului! Medicul și-a ieșit din minți! Au fost momente de groază pentru pacienți (VIDEO)

sScandal de amploare la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu, după ce medicul care conducea Policlinica s-a luat la bătaie cu reprezentanţii corpului de control al Ministerului Sănătăţii!

Scandal de amploare la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu, după ce medicul care conducea Policlinica s-a luat la bătaie cu reprezentanţii corpului de control al Ministerului Sănătăţii!

Aceştia fuseseră trimişi să facă o inspecţie în spital, din ordinul ministrului Sorinei Pintea.

Un medic de la Spitalul de urgență din Târgu-Jiu este cercetat disciplinar după ce a vrut să-l bată pe unul dintre membrii corpului de control al Ministrului Sănătații.

Echipa de control fusese trimisă de ministrul Sorina Pintea să verifice mai multe nereguli în cadrul instituției.

La finalul perioadei de control, atunci când reprezentanții au vrut să arate medicului procesul verbal, acesta a început să devină violent. Așa cum era de așteptat, unii pacienți au asistat la cumplitele scene sau au aflat ulterior de incidentul petrecut pe holurile spitalului din Târgu Jiu.

S-a îmbrăcat în clovn pentru a-și face face bunica să râdă pentru ultima dată pe patul de moarte... Un deținut periculos a evadat dintr-un penitenciar aflat în apropiere de Capitală: „Au fost blocate ieșirile și alarmată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x