Antena Căutare

Un medic de la Spitalul Militar din București: „Putem învinge epidemia de coronavirus! Aceasta este condiția!” - VIDEO

Un medic de la Spitalul Militar din București a transmis un mesaj pozitiv, către întreaga țară, spunând că România poate învinge pandemia de coronavirus, dar cu o singură condiție.

„Vreau să transmitem un mesaj de siguranță și de optimism. În România s-au implementat niște măsuri de distanțare socială de dinainte ca virusul să fie transmis intracomunitar. Nu a fost cazul în Italia, Spania, Franța, Statele Unite ale Americii.

În momentul de față, România are situația sub control. Important este să evităm o dublare sau o triplare a numărului de cazuri noi înregistrate de la o zi la alta.

Ne așteptăm ca după jumătatea lunii aprilie să ajungem la un maxim de cazuri noi identificate pe zi – probabil vor depăși chiar 500 de cazuri noi, ca mai apoi, spre sfârșit de aprilie și început de mai să înregistrăm o scădere lentă a numărului de cazuri noi și, sperăm noi, undeva la sfârșit de mai, început de luna iunie, să vorbim chiar de relaxarea acestor măsuri de distanțare socială.

Nu se poate să așteptăm doar de la sistemul medical minuni. Noi facem tot ce ține de noi. Însă, efortul trebuie să fie unul comun, iar persoanele de acasă trebuie să înțeleagă că fiecare dintre ei sunt foarte importanți în gestionarea acestei epidemii”, a transmis medicul.

A fost dat afară, pentru că s-a rugat în genunchi să treacă pandemia de coronavirus: „Am primit hârtia prin fax, că sunt... Mai bine morți de COVID-19 decât morți de foame! Sutele de oameni din aeroportul din Cluj habar n-aveau unde mergeau: „N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x