Antena Căutare

Un medic de pe Secţia ORL a Spitalului Judeţean Buzău, confirmat cu coronavirus; autorităţile au demarat testarea personalului şi a pacienţilor

Un medic de pe Secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, iar autorităţile sanitare au demarat testarea pacienţilor internaţi pe secţie şi a personalului medical. De asemenea, a mai fost confirmat un caz pe Secţia Medicină Internă, la o asistentă.

Potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Claudiu Damian, un medic de pe secţia ORL şi o asistentă de pe Secţia Medicină Internă au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19.

Ca urmare, s-a început testarea personalului medical de pe Secţia ORL, precum şi a pacienţilor internaţi.

Pe de altă parte, potrivit sursei citate, testele efectuate personalului medical de pe celelalte secţii unde s-au confirmat cazuri au fost negative.

„În cursul zilei de luni au fost testate 32 de cadre medicale care au intrat în contact cu pacienţii confirmaţi pozitiv dar şi personalul secţiei Nefrologie-Dializă. În toate cazurile testele au ieşit negative”, a declarat managerul SJU Buzău, Claudiu Damian.

În Spitalul Judeţean Buzău s-au confirma până acum 9 cazuri de infectare la cadre medicale şi 4 la pacienţi.

Sursa : news.ro

Giurgiu: Un copil de şase ani este căutat de poliţişti, după ce a dispărut de acasă/ La misiune participă şi un elicopte... Streinu-Cercel, avertisment pentru întreaga țară! Când va începe valul 2 de COVID-19 în România! Cele mai importante reg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x