Antena Căutare

Un medic din Cluj, acuzat de malpraxis! I-a scos plamanul si i-a lasat un pansament in loc

O operatie care trebuia sa-i salveze viata era sa i-o curme unui barbat din Zalau. Medicii unguri au descoperit in locul plamanului scos la Cluj, un pansament. Omul, care a aflat de la medicii maghiari ca nici diagnosticul initial de tumore maligna nu ar fi fost corect, vrea acum ca doctorul care era sa-l ucida sa plateasca.

Dionisie Dudas a ajuns la Clinica de Pneumologie a Universitatii de Medicina Debrecen dupa luni intregi in care s-a simtit rau.

A fost operat, iar in timpul interventiei medicii unguri au descoperit ca in locul plamanului, chirurgul roman lasase un pansament. In plus, doctorii maghiari i-ar fi spus omului ca nici diagnosticul nu a fost corect. Inainte sa fie operat, lui Dionisie Dudas i s-a spus, la Cluj, ca are cancer si ca nu are mari sanse sa se faca bine.

Barbatul cere acum ca medicul sa plateasca pentru greseala facuta. Vrea sa i se acopere cheltuielile cu operatia de peste hotare, dar vrea si daune morale in valoare de 250.000 de euro.

In prezent, dosarul este in la Mina Minovici, pentru avizarea expertizei medicale.

Medicul acuzat nu a vrut sa faca niciun fel de declaratie.

Ilie Nastase, pe mana medicilor de la Ambulanta. I-a crescut tensiunea brusc!... Noi schimbari pentru elevi! Afla ce inseamna Bacalaureatul profesional si Evaluarea pentru clasa a II-a!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x