Antena Căutare

Stare de alertă în Gorj! Un medic a operat un pacient suspect de Covid-19, fără a avea echipament de protecţie

Procurorii gorjeni au început urmărirea penală in rem pentru comiterea infracţiunii de neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă, după ce un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu susţine că a efectuat o intervenţie chirurgicală unui pacient suspect de infecţie cu Covid-19, fără a avea un echipament de protecţie corespunzător.

Stare de alertă în Gorj! Un medic a operat un pacient suspect de Covid-19, fără a avea echipament de protecţie
Coronavirus în România | Inquam Photos / Octav Ganea

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a transmis vineri, un comunicat de presă prin care anunţă că pe data de 27 martie, organele de urmărire penală din cadrul IPJ Gorj — Serviciul de investigaţii criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă, în urma unui articol apărut în mass-media în care un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu susţinea că a efectuat o intervenţie chirurgicală a unui pacient suspect de infecţie cu Covid-19, fără a avea un echipament de protecţie corespunzător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au înregistrat cauza pe data de 27 martie şi au dispus începerea urmăririi penale in rem.

Sursa : news.ro

Două persoane condamnate la închisoare şi date în urmărire internaţională, prinse de poliţiştii doljeni... Constanţa: 15 persoane au fost evacuate dintr-un bloc în urma unui incendiu la un apartament, trei ajungând la spital cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x