Antena Căutare

Un medic din Suceava s-a reinfectat cu noul coronavirus după ce s-a întors la serviciu: ”Boala se manifestă mai agresiv!”

Un medic din Suceava trăiește o adevărată dramă, întrucât acesta s-a reinfectat cu noul coronavirus, la scurt timp după ce s-a întors la serviciu. 

Un medic din Suceava s-a reinfectat cu noul coronavirus după ce s-a întors la serviciu: ”Boala se manifestă mai agresiv!”
Un medic din Suceava s-a reinfectat cu noul coronavirus după ce s-a întors la serviciu: ”Boala se manifestă mai agresiv!”

Monica Terteliu, șefa Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Suceava a contractat coronavirus pentru prima dată în luna martie. Ulterior, după ce s-a recuperat, ea s-a întors la serviciu, ajutând sute de persoane.

Acum, însă, ea a fost testată, iar miercuri a primit rezultatul: era pozitiv. Potrivit unor surse apropiate ale femeii, ”boala se manifestă mai agresiv decât la prima infectare.”

Medicul Alexandru Rafila, avertisment pentru români: ”Fiecare dintre noi poate să împiedice răspândirea coronavirusului!” De ce ar trebui prelungită starea de alertă

Nu se ştie deocamdată dacă dacă medicul s-a reinfectat ca urmare a unei supraexpuneri sau s-a infectat cu un virus care între timp a suferit mutaţii.

Şefa Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Suceava a fost infectată cu Covid-19 în martie, chiar la începutul crizei de la Spitalul Judeţean Suceava, revenind la serviciu în aprilie. În această perioadă a reuşit să ajute sute de pacienţi.

Primăria Capitalei anunţă că testările pentru anticorpi la coronavirus vor continua, cei înscrişi urmând să fie înştiinţaţi la ce unitate medicală să se prezinte

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 11 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 21.182 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.283 au fost declarate vindecate și externate. Până astăzi, 1.369 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 10.06.2020 (10:00) – 11.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 9 decese (4 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din județele Bacău, Buzău, Dolj, Harghita, Suceava și municipiul București.

Coronavirus în România, 11 iunie 2020. Live Update. Explozie de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore și alte nouă decese. Numărul persoanelor infectate a depășit 21.000

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 5 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 1 deces la categoria de vârstă 70-79 ani și 2 decese la persoane de peste 80 de ani.

Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

Prăpăd într-un oraș din România, în urmă cu puțin timp. Puhoaiele de apă au inundat străzile și subsolurile de bloc, iar... Încă o elevă a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Cursurile au fost suspendate de urgență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x