Antena Căutare

Se întâmplă în România secolului XXI! Un medic a efectuat o intervenţie chirurgicală la lumina telefonului mobil! „M-a jignit”

Este anchetă la Spitalul de Urgenţă din Piteşti după ce o pacientă a reclamat că medicul ginecolog i-a făcut o intervenţie la lumina telefonului mobil. Mai mult, acesta ar fi pus-o într-o situaţie jenantă din cauza comentariilor umilitoare. Şefii spitalului îi iau apărarea medicului şi spun că ginecologul a intervenit de urgenţă pentru a-i salva viaţa femeii.

Femeia în vârstă de 33 de ani a ajuns la spitalul din Pitești luni seara, cu o ambulanță. Sângera abundent și a fost dusă direct pe secţie. Doar că în sala de operaţii proiectorul nu mergea, iar doctorul de gardă ar fi avut o atitudine umilitoare, spune pacienta.

Femeia spune că medicul ar fi ridicat tonul, ba chiar ar fi jignit-o. Aşa că a depus o plângere la conducerea spitalului.

Oamenii trec cu greu şi peste faptul că intervenţia s-a făcut la lumina telefonului mobil. Soluţia găsită de ginecolog a fost salvatoare, spun însă şefii medicului acuzat.

Pacienta spune însă că nu este vorba despre un caz izolat şi că lipsa luminii pentru intervenţii ar fi o obişnuinţă. Deși un alt proiector, funcțional de această dată, există într-un cabinet din aceeași secție.

Ginecologul reclamat de pacientă este acum cercetat disciplinar. Conducerea Spitalului de Urgență din Pitești spune că rezultatul anchetei va fi făcut public săptămâna viitoare. Pe de altă parte, în secția de Ginecologie unde a avut loc incidentul au fost făcute investiții și este considerată una dintre cele mai dotate din unitatea spitalicească.

Spitalul Judeţean Focşani face verificări în cazul fetiţei de patru luni şi jumătate care a murit la o zi după ce a fost... Raportul FBI aruncă ancheta Caracal în aer. Avocata lui Cioacă îi atacă pe procurori: „Nu poate fi declarată moartă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x