Se întâmplă în România secolului XXI! Un medic a efectuat o intervenţie chirurgicală la lumina telefonului mobil! „M-a jignit”

Este anchetă la Spitalul de Urgenţă din Piteşti după ce o pacientă a reclamat că medicul ginecolog i-a făcut o intervenţie la lumina telefonului mobil. Mai mult, acesta ar fi pus-o într-o situaţie jenantă din cauza comentariilor umilitoare. Şefii spitalului îi iau apărarea medicului şi spun că ginecologul a intervenit de urgenţă pentru a-i salva viaţa femeii.

Femeia în vârstă de 33 de ani a ajuns la spitalul din Pitești luni seara, cu o ambulanță. Sângera abundent și a fost dusă direct pe secţie. Doar că în sala de operaţii proiectorul nu mergea, iar doctorul de gardă ar fi avut o atitudine umilitoare, spune pacienta.

Femeia spune că medicul ar fi ridicat tonul, ba chiar ar fi jignit-o. Aşa că a depus o plângere la conducerea spitalului.

Oamenii trec cu greu şi peste faptul că intervenţia s-a făcut la lumina telefonului mobil. Soluţia găsită de ginecolog a fost salvatoare, spun însă şefii medicului acuzat.

Pacienta spune însă că nu este vorba despre un caz izolat şi că lipsa luminii pentru intervenţii ar fi o obişnuinţă. Deși un alt proiector, funcțional de această dată, există într-un cabinet din aceeași secție.

Ginecologul reclamat de pacientă este acum cercetat disciplinar. Conducerea Spitalului de Urgență din Pitești spune că rezultatul anchetei va fi făcut public săptămâna viitoare. Pe de altă parte, în secția de Ginecologie unde a avut loc incidentul au fost făcute investiții și este considerată una dintre cele mai dotate din unitatea spitalicească.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri