Antena Căutare

Ajutor din suflet: Un medic picteaza sa-si salveze prietena bolnava de leucemie

Ca medic, nu poate sa lupte cu boala prietenei ei care sufera de leucemie. Are nevoie de bani, iar salariul de la spital este o gluma proasta. La 25 de ani, o tanara din Bucuresti poate sa predea oricui o lectie de prietenie si de viata. Dupa ce sta cu bolnavii la spital, vine acasa unde picteaza pentru un vis frumos. Vrea s-o ajute pe prietena ei sa invinga leucemia

A vrut sa-i ajute pe cei din jur. Evelin e medic rezdident, la un spital de copii. E obisnuita sa faca bine. Iar acum, mai mult ca niciodata, are un motiv sa o faca si cand iese pe poarta spitalului: prietena ei, Camelia sufera de leucemie. La 23 de ani. “M-a lovit din plin. Nu mi-am imaginat niciodata ca as putea sa traiesc asta. Nu mi-am imaginat ca exista o boala asa de rea. Mi-as dori sa termin facultatea, sa-mi fac o familie, sa am un serviciu, o casa”, spune tanara.

Dorinte simple, pe care boala le-a transformat in idealuri. Camelia stie ca o poate invinge. Nu si-a pierdut niciodata increderea. Ii lipsesc insa banii. 150.000 de euro, pentru un transplant de maduva, in Italia.

Pentru ea, Evelin si-a reluat o pasiune veche: desenul. Picteaza in fiecare zi, cand ajunge acasa, de la spital. Din degetele ei ies forme si culori desprinse parca dintr-un vis. Are deja cateva tablouri, pe care vrea sa le vanda. “Mi-am dat seama ca n-as putea sa fac foarte multe acum ca medic. Ea are nevoie concret de bani, bani pe care noi nu-i avem, in niciun caz sumele astea”, afirma Evelin.

Salariul de medic incepator e pana la 1.000 de lei. Dar Evelin ii da prietenei sale ceva mai mult decat banii. Ii da o parte din sufletul ei.

Expozitia cu vanzare va avea loc la sfarsitul lunii viitoare, iar banii vor merge in conturile Cameliei.

UPDATE! Dezbatere publica pe tema noului buletin. Schimbarea a fost facuta, pana acum, in 12 state europene... Notele scazute la purtare nu mai sunt demult la moda. PEDEPSE MODERNE pentru elevi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x