Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Un mesaj primit pe telefon i-a salvat viaţa unei femei din Vaslui! A fost aproape de o moarte cumplită! Soțul ei: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

Un mesaj primit pe telefon i-a salvat la limită viaţa unei femei în vârstă de 58 de ani din Vaslui. Aceasta se afla într-o maşină oprită pe marginea drumului, când o bară metalică desprinsă dintr-un TIR în mers i-a spart parbrizul şi i-a trecut razant pe lângă cap.

Un mesaj primit pe telefon i-a salvat la limită viaţa unei femei în vârstă de 58 de ani din Vaslui. Aceasta se afla într-o maşină oprită pe marginea drumului, când o bară metalică desprinsă dintr-un TIR în mers i-a spart parbrizul şi i-a trecut razant pe lângă cap.

Câteva secunde au făcut diferența. Femeia s-a aplecat spre telefon, iar bara metalică ce, altfel, i-ar fi putut aduce moartea, i-a trecut razant pe lângă cap.

Cei doi soţi abia vizitaseră o mănăstire din Vaslui. Accidentul neobişnuit s-a produs pe drumul spre casă. Şoferul tirului tocmai descărcase transportul de cereale la o societate agricolă din apropiere. În viteză, prelata remorcii s-a desprins cu tot cu ţevile care o susţineau.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, persoana în cauză era conştientă şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu traumatism craniocerebral”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt IJSU Vaslui.

„Putea fi mai rău. Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat”, a spus Costică Ferenţ, soţul femeii.

Poliţiştii urmează să stabilească a cui este vina pentru accident. Au deschis deja un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul care nu a asigurat tirul ar putea fi acuzat de neglijenţă.