Antena Căutare

Un mesaj primit pe telefon i-a salvat viaţa unei femei din Vaslui! A fost aproape de o moarte cumplită! Soțul ei: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

Un mesaj primit pe telefon i-a salvat la limită viaţa unei femei în vârstă de 58 de ani din Vaslui. Aceasta se afla într-o maşină oprită pe marginea drumului, când o bară metalică desprinsă dintr-un TIR în mers i-a spart parbrizul şi i-a trecut razant pe lângă cap.

Un mesaj primit pe telefon i-a salvat la limită viaţa unei femei în vârstă de 58 de ani din Vaslui. Aceasta se afla într-o maşină oprită pe marginea drumului, când o bară metalică desprinsă dintr-un TIR în mers i-a spart parbrizul şi i-a trecut razant pe lângă cap.

Câteva secunde au făcut diferența. Femeia s-a aplecat spre telefon, iar bara metalică ce, altfel, i-ar fi putut aduce moartea, i-a trecut razant pe lângă cap.

Cei doi soţi abia vizitaseră o mănăstire din Vaslui. Accidentul neobişnuit s-a produs pe drumul spre casă. Şoferul tirului tocmai descărcase transportul de cereale la o societate agricolă din apropiere. În viteză, prelata remorcii s-a desprins cu tot cu ţevile care o susţineau.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, persoana în cauză era conştientă şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu traumatism craniocerebral”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt IJSU Vaslui.

„Putea fi mai rău. Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat”, a spus Costică Ferenţ, soţul femeii.

Poliţiştii urmează să stabilească a cui este vina pentru accident. Au deschis deja un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul care nu a asigurat tirul ar putea fi acuzat de neglijenţă.

Vasile muncește pe șantiere în Anglia și trimite copii necăjiți în vacanțe! „Împart cui trebuie şi asta voi face în cont... Atenție, părinți! O plimbare în parc, cât pe ce să-i fie fatală unui băiețel de doi ani! Pericolele ascunse din locurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x