Antena Căutare

Un metrou pentru copii, cu Mos Craciun si clovni, va circula duminica, in Bucuresti

O garnitura de metrou rezervata copiilor va circula duminica, pe traseul Crangasi-Republica. Cei mici vor calatori alaturi de Mos Craciun si alte personaje de poveste interpretate de actorii Teatrului Masca.

Un metrou pentru copii, cu Mos Craciun si clovni, va circula duminica, in Bucuresti
| Intact Images

Trenul Copiilor a fost inaugurat de Metrorex anul trecut. In vagoane, cei mici vor fi intampinati de Mos Craciun, de Clovnii Nazdravani si de formatia Trubadurii. Copiii vor asculta colinde si poezii in intervalul orar 10:00-14:00.

Cei mai mici de sapte ani nu pot calatori decat insotiti de parinti si bunici, iar adultilor li se recomanda sa ii lase pe copiii mai mari singuri in acest metrou.

Trenul Copiilor va pleca din statia de metrou Crangasi, la ora 10:00, si va circula pe traseul: Petrache Poenaru – Grozavesti – Eroilor – Izvor – Piata Unirii 1 – Timpuri Noi – Mihai Bravu – Dristor 1 – Nicolae Grigorescu – Titan – Costin Georgian – Republica si retur.

Foto: Intact Images

Codul galben de ninsoare a trecut, dar Moldova ramane troienita: Ambulantele ajung cu greu la bolnavi... Cod Galben de ninsori si viscol in sud-estul tarii din aceasta noapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x