Antena Căutare

Un microbuz s-a răsturnat, aseară, în judeţul Vaslui! Şoferul ar fi încercat să evite un animal şi a pierdut controlul volanului

Atât el, cât şi cei doi pasageri au fost răniţi uşor. Accidentul s-a petrecut puţin după lăsarea întunericului. Pompierii care au intervenit i-au găsit pe cei trei în stare bună. Fuseseră scoşi din microbuz de martori şi au avut nevoie de îngrijiri medicale doar la faţa locului.

Cu ajutorul unui utilaj agricol aflat în zonă, microbuzul a fost ridicat şi tractat, iar în tot acest timp, traficul între Vaslui şi Iaşi a fost întrerupt. După ce pompierii au curăţat şoseaua, s-a circulat în condiţii normale.

În microbuz erau trei persoane. Acestea nu au suferit răni majore, au fost cooperante, iar după acordarea primului ajutor medical au declarat că au refuzat transportul la spital. O singură autospecială a rămas în zona pentru asigurarea măsurilor PSI și curățarea carosabilului.

Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulanță tip C1 și o ambulanță tip B2, în localitate Solești, comuna Solești, pentru un accident rutier produs pe DN 24.

A născut singură, la 37 de ani, după ce a cerut cu disperare ajutor, la 112! Motivul pentru care paramedicii nu au ajuns... Profesori, despre reforma în învăţământul românesc: Şcoala trebuie să devină prietenoasă, digitală şi să formeze special...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x