Antena Căutare

Un militar român a murit spulberat de un TIR, pe o șosea din Lugoj. Colegii lui sunt distruși de durere: „N-a mai vrut să trăiască!”

Și-a anunțat colegii că nu mai vrea să trăiască. La scurt timp după această mărturisire, mașina subofițerului s-a transformat într-un morman de fiare, după ce s-a izbit de un TIR condus de un cetățean bulgar. Impactul a fost atât de violent, încât bucăţi din caroserie şi motor au fost împrăştiate pe o rază de peste 50 de metri.

Și-a anunțat colegii că nu mai vrea să trăiască. La scurt timp după această mărturisire, mașina subofițerului s-a transformat într-un morman de fiare, după ce s-a izbit de un TIR condus de un cetățean bulgar. Impactul a fost atât de violent, încât bucăţi din caroserie şi motor au fost împrăştiate pe o rază de peste 50 de metri.

Grav accident, seara trecută, lângă Lugoj, în judeţul Timiş. Un militar a murit pe loc după ce a intrat în plin cu maşina într-un tir condus de un cetăţean bulgar.

O anchetă trebuie să stabilească acum care a fost cauza. Nu este exclus să fie vorba de un act premeditat. Bărbatul de 37 de ani, subofiţer în armată, şi-ar fi anunţat colegii, înainte de accident, că nu mai vrea să trăiască.

Rata de ocupare a populaţiei a crescut în trimestrul al doilea la 71,6%, peste ţinta naţională pentru 2020... Cea mai căutată meserie din România: Salariul pleacă de la 4.500 ron! Pentru un singur post, s-au înscris peste 40 de ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x