Antena Căutare

VIDEO| Un militar și-a aruncat blocul în aer și apoi a încercat să se sinucidă, doar pentru că fusese părăsit de iubită!

Explozie puternică în această seară într-un bloc din Bistriţa. Un militar a încercat să-şi ucidă iubita, o poliţistă, şi apoi să se sinucidă. După ce a improvizat o bombă în apartament, s-a aruncat în gol. Casa lui a sărit în aer chiar în momentul în care intrau salvatorii, iubita lui şi fiica acesteia.

Explozie puternică în această seară într-un bloc din Bistriţa. Un militar a încercat să-şi ucidă iubita, o poliţistă, şi apoi să se sinucidă. După ce a improvizat o bombă în apartament, s-a aruncat în gol. Casa lui a sărit în aer chiar în momentul în care intrau salvatorii, iubita lui şi fiica acesteia. Patru oameni sunt răniţi.

Imaginile sunt surprinse la doar câteva minute după explozie. Militarul în vârstă de aproape 50 de ani ar fi pregătuit totul. Înainte de a se arunca de la etajul patru, pregătise în apartament o instalaţie improvizată. Cu un singur scop, spun anchetatorii. Să explodeze atunci când iubita lui intra în locuinţă.

Femeia - o polițistă din Bistrița Năsăud - era în faţa blocului, împreună cu fiica ei, o adolescentă de 17 ani, atunci când barbatul a făcut saltul în gol.

Cele două au urcat în apartament împreună cu pompierii. În câteva clipe, s-a declanşat explozia.

Un pompier si iubita miliarului au fost răniţi, dar viata lor nu este pusa in pericol, spun medicii. Femeia se întorcea acasă după o vacanţă în Moldova. Şi o jurnalista care se afla in fata blocului a fost rănită uşor.

Bărbatul care a vrut să îşi incheie socotelile cu viaţa a fost dus la spital în stare critică.

Disperare pentru o familie din Sălaj! Un adolescent de 15 ani a dispărut – FOTO... Scandal la grădiniță. O educatoare ar fi lovit un băiețel de 3 ani în zona intimă. Acuzațiile părinților sunt șocante!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x