Un minor, victimă a unui accident rutier este abandonat de familie într-un spital din județul Vaslui, România. Caz revoltător!

Un caz revoltător în Vaslui a impresionat românii, îndeosebi pe internauții care au mediatizat situația pe Facebook.

Un caz revoltător în Vaslui a impresionat românii, îndeosebi pe internauții care au mediatizat situația pe Facebook.

Un adolescent de 16 ani din comuna Vutcani, România, victimă a unui accident rutier a fost abandonat și de familie, dar și de sistemul de protecție socială. Minorul zace de peste o lună de zile, în Spitalului Județean de Urgență din Vaslui.

Băiatul a fost transferat de la o clinică din Brașov, unde în luna august a suferit un accident rutier. Administrația spitalului se zbate, să-l ajute dar din păcate deocamdată fără succes. Acesta a primit toate îngrijirile medicale în spital, însă nu poate fi externat, pentru că nici familia si nici Direcția pentru Protecția Copilului nu vor să-l ia. La moment, băiatul se află în stare de inconștiență.

Cadrele medicale i-au acordat toată atenția, îngrijindu-l ca pe propriul copil. Timp de o lună de zile, minorul a fost vizitat de familie doar o singură dată. Asistenții sociali din cadrul unității medicale au încercat, să stea de vorbă cu mama acestuia, pentru a-l lua, însă fără reușită. Deoarece, mama refuză să-l îngrijească pe fiu, pentru că este recăsătorită și nu vrea să se certe cu noul ei soț.

Ultimele știri