Căutare Live

Un modul de clase digitale pentru adolescenţi va fi lansat de Ministerul Educaţiei şi Narada

Un modul de clase digitale pentru adolescenţi - Naradix - va fi lansat, miercuri, de Ministerul Educaţiei şi Narada, elevii putând astfel să interacţioneze cu profesionişti din domenii precum dezvoltare personală, tehnologie, inteligenţă artificială sau educaţie financiară.

În cadrul iniţiativei "Reacţie pentru educaţie”, derulată ca urmare a parteneriatului între Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi Narada, în 1 aprilie, se va lansa Naradix - modul de clase digitale, prin care adolescenţi din întreaga ţară îşi dau întâlnire online, timp de o oră, pentru a învăţa despre lucrurile care îi pasionează. De la social media, la personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligenţă artificială sau educaţie financiară, elevii vor avea ocazia de a interacţiona cu profesionişti de top, arată MEC.

În cadrul NaradiX, vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuţi.

Astfel, miercuri, 1 aprilie: Bianca Adam - iniţiatoarele programului, Andra Munteanu şi Armina Dobrică, vor răspunde întrebărilor pregătite de Bianca şi vor anunţa programul pentru următoarele săptămâni.

Joi, 2 aprilie, dr Mihail Pautov va explica de ce e important să rămânem acasă pe perioada carantinei, cum să ne protejăm de virus şi cum pot evolua lucrurile în continuare, iar vineri, 3 aprilie, Urania Cremene va vorbi despre cum pot fi gestionate sănătos emoţiile în timpul izolării, ce putem face pentru a ne simţi cât mai bine chiar dacă nu ieşim din casă şi cum putem folosi timpul liber în mod constructiv.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Oficial! Acestea sunt spitalele și maternitățile în care vor fi îngrijiți pacienții cu coronavirus...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri