Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Accident grav în Capitală! Un mort și doi răniți, după ce un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat într-un autobuz STB

O persoană a murit și alte două au fost rănite, joi după-amiază, în urma unui accident produs pe strada Amurgului din Capitală, unde un șofer  a pierdut controlul asupra volanului și a lovit un autobuz STB de pe contrasens.

O persoană a murit și alte două au fost rănite, joi după-amiază, în urma unui accident produs pe strada Amurgului din Capitală, unde un șofer a pierdut controlul asupra volanului și a lovit un autobuz STB de pe contrasens.

Un șofer în varstă de 60 de ani care se deplasa pe strada Amurgului din Capitală ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a lovit autobuzul STB linia 220, condus de un bărbat în vârstă de 51 ani, informează Brigada Rutieră. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc, iar alte două persoane din autobuz au fost rănite.

”De asemenea, în urma accidentului a rezultat și rănirea ușoară a două femei în vârstă de 50 ani și 89 ani, pasagere în autobuz”, arată sursa citată.

Traficul este blocat pe strada Amurgului pe ambele sensuri, iar în prezent sunt desfășurate cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Recomandari