Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Accident pe Transfăgărășan. Un mort și doi răniți, după ce o mașină răsturnat și s-a prăbușit pe stânci, 55 de metri 

Un accident grav a avut loc duminică dimineață, pe DN7C, pe Transfăgărășan, unde un autoturism a ieșit din decor și s-a răsturnat de mai multe ori. Din păcate, un om a murit, iar alți doi au fost răniți.

Accident pe Transfăgărășan. Un mort și doi răniți, după ce o mașină răsturnat și s-a prăbușit pe stânci, 55 de metri

Potrivit informațiilor furnizate de ISU, persoana care a fost proiectată din auturism a murit, în timp ce alte două au fost rănite.

"În accident a fost implicat un singur autoturism, acesta a ieşit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori şi s-a oprit mai jos, pe carosabil. În autoturism se aflau trei bărbaţi. Unul dintre ei - şoferul - a fost proiectat în afara autoturismului şi a fost găsit decedat ", precizează ISU Argeş.

Cluj: Trei copii, între care unul de şase luni, răniţi într-un accident de circulaţie

La faţa locului au intervenit salvamontiştii şi membrii echipajului SMURD de la Cota 2000, care au descarcerat un pasager şi au acordat îngrijiri medicale bărbaţilor, începând deplasarea spre spital.

Accident cumplit pe o şosea din Dolj. Şase oameni au scăpat cu viaţă, după ce un șofer a intrat într-o depăşire periculoasă

"La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept şi un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt, în vârstă de 19 ani, acuza dureri la coloană în zona lombară şi la membrele inferioare, aceştia vor fi transportaţi mai departe la spital de către echipajele medicale", mai precizează ISU Argeş.

Recomandari