Antena Căutare

Un mort și patru răniți, între care doi copii, în urma unui accident grav! Traficul e complet blocat

O persoană și-a pierdut viața și alte patru, între care doi copii, au fost rănite joi seară, în urma unui accident grav ce a avut loc în localitatea Tileagd, județul Bihor. 

O persoană și-a pierdut viața și alte patru, între care doi copii, au fost rănite joi seară, în urma unui accident grav ce a avut loc în localitatea Tileagd, județul Bihor.

Conform bihoreanul.ro, accidentul s-a produs între un bolid și o autoutilitară, în jurul orei 19:45. Din păcate, însă, în urma impactului puternic, un bărbat a murit. Alte patru persoane, între care doi copii, au fost rănite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Evenimentul rutier s-a produs pe DN 1, la intrarea dinspre Oradea în Tileagd, fiind implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și o autoutilitară. Polițiștii rutieri sunt prezenți la fața locului și după finalizarea operațiunii de salvare a victimelor, vor efectua cercetarea la fața locului pentru a stabili circumstanțele producerii evenimentului rutier. În acest moment traficul rutier e blocat pe amble sensuri de mers și dirijat de polițiștii rutieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției, comisarul șef Alina Dinu.

Conform sursei citate, în autoutilitară se afla o familie - mama, tatăl și cei doi copii. Din păcate, tatăl a murit, la scurt timp după impact, fiind găsit în stare inconștiență.

Elicopter rusesc, prăbușit în Maramureș! O persoană, găsită moartă lângă aparatul de zbor... Apar detalii în cazul accidentului aviatic din Maramureș! Cine este pilotul care a fost găsit mort lângă aparatul de zbo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x