Antena Căutare

Un muncitor a murit dupa ce a cazut in casa unui lift din complexul Sun Plaza

Un incident grav a avut loc vineri dimineata in imediata apropiere a unui centru comercial din Capitala. Un barbat in varsta de 50 de ani, muncitor, a decedat dupa ce a cazut in putul unui lift pe santierul Sun Offices, aflat langa mall-ul Sun Plaza din cartierul Berceni.



Bogdan Oprita, purtator de cuvant SMURD, a declarat ca in momentul accidentului trei persoane se aflau in lift. Una dintre persoane a murit, iar celelalte doua sunt in stare stabila.

Potrivit Hotnews, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Anca Onofrei, a declarat ca "barbatul era in putul liftului, care era plin de apa. Dupa ce a fost scos, s-a incercat resuscitarea lui, dar din pacate a fost declarat decesul".

Potrivit acesteia, barbatul avea in jur de 50 de ani si era acoperit cu niste scanduri. Din primele cercetari, se pare ca este vorba despre un muncitor angajat al firmei care lucra in centrul comercial.

Centrul comercial Sun Plaza a fost deschis oficial in urma cu doar o saptamana.

Constructia Catedralei Neamului va bloca traficul, spun arhitectii... De la 1 aprilie am putea avea farmacii de familie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x