Atenție mare! Fiți cu ochii în patru la cei din jurul vostru! Un nou drog face victime pe bandă rulantă

 

 Un nou drog face victime pe bandă rulantă. La Braşov, zeci de copii şi adulţi au ajuns la spital în ultimele luni din cauza lui. În Germania, doi oameni au murit după ce au consumat substanţele destinate experimentelor chimice, în compoziţie cu altele, la fel de periculoase.

Astăzi, procurorii DIICOT au deschins la 25 de adrese ale grupării care se ocupa cu fabricarea, dar şi distribuirea noului drog. 25 oameni au fost duşi la audieri. 11 sunt suspecţi.

Părea un om ca oricare altul, în ochii vecinilor. Pentru procurori însă ar putea fi suspect. Este vorba despre nul dintre cei 11 care au ajuns astăzi, la audieri, în faţa anchetatorilor. În total au fost 25 de percheziţii, în Braşov şi Codlea.

Percheziţiile, începute la 6 dimineaţa, vizau un grup criminal organizat. Membrii grupării au scos pe piaţă un nou drog. Extrem de periculos.

Substanţele aduse din Marea Britanie erau combinate cu altele, la fel de periculoase. Cum ar fi soda caustică sau acetona.

Mulţi dintre consumatori erau minori. Procurorii spun că, în ultimele luni, cel puţin doi adolescenţi au ajuns la urgenţe, în fiecare săptămână, din cauza noului drog. În urma audierilor, procurorii DIICOT vor decide dacă suspecţii vor ajunge în faţa magistraţilor braşoveni cu propunere de arestare preventivă.

FOTO CREDIT

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe