Căutare Live

Un nou sezon al campaniei Coșmar residence, la Observator

Campania care merge pe urmele celor care vând iluzii la cheie, promit mult, dar construiesc strâmb, revine, din 19 septembrie, la Observator Antena 1, ora 19.00.

Campania care merge pe urmele celor care vând iluzii la cheie, promit mult, dar construiesc strâmb, revine, din 19 septembrie, la Observator Antena 1, ora 19.00.

Antena 1

Cu o jumătate de an în urmă, Observator a lansat prima campanie care vorbește despre capcanele afacerilor imobiliare, despre dramele celor care ajung să plătească o viață pentru o casă de coșmar.

Campania „Coșmar residence” revine, din 19 septembrie, la Observator Antena 1, ora 19.00

Campania Observator le-a spus oamenilor ce înseamnă, de fapt, la cheie. Și le-a arătat consecințele compromisurilor. A pus presiune pe autorități să caute soluții pentru cei fără utilități, a cerut respectarea PUZ-urilor și îmbunătățirea infrastructurii. A cerut ca dreptul fundamental la un trai decent să fie respectat.

Primele efecte ale campaniei Coșmar Residence. Primăriile și localitățile învecinate, obligate să investească în drumuri, parcuri și şcoli 👉 https://observatornews.ro/exclusiv-observator/primele-efecte-ale-campaniei-cosmar-residence-primariile-si-localitatile-invecinate-obligate-sa-investeasca-in-drumuri-parcuri-si-scoli-473501.html

"Coşmar Residence" pare să-i fi trezit din somn pe guvernanţi. Am văzut în materialele Observator problemele enorme din noile "dormitoare" ale marilor oraşe. Acum, printr-o Hotărâre a Guvernului, atât primăriile din aceste oraşe, cât şi cele din localităţile învecinate vor fi obligate să strângă fonduri pentru investiţii comune în drumuri, parcuri sau şcoli. Un pas spre normalitate, în condiţiile în care 60% din populaţia lumii trăieşte în zone metropolitane.

În sezonul al doilea, campania Observator încearcă să îndrepte nedreptățile casă cu casă. Fiecare poveste poate deveni parte a campaniei "Coșmar residence". Toți cei care au trăit pe pielea lor un coșmar imobiliar își pot trimite povestea pe Fii Observator.

Vezi aici Promo Coșmar residence sezonul al doilea

OBSERVATOR. Despre oameni. Știrile așa cum trebuie să fie

https://observatornews.ro
https://www.facebook.com/ObservatorAntena1
https://www.instagram.com/observatorantena1/?hl=en
https://www.tiktok.com/@observatorantena1?lang=en

Cutremur de 4,2 magnitudine resimțit puternic în București pe 18 septembrie 2022. Seismul s-a produs în Muntenia... Cât timp prețul la benzină și motorină va fi mai mic cu 50 de bani. Anunțul vine de la Coaliția de Guvernare...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x