Antena Căutare

Dezastrul de la Suceava s-ar putea repeta la Arad. Mărturisirile unei asistente: ”Am intrat în contact cu toți pacienții morți, fără mască!”

Dezastrul de la Suceva s-ar putea repeta la Arad, unde o asistentă a făcut declarații halucinante, mărturisind că și acolo s-au comis multe erori. 

Conform Antena 3, o asistentă din Arad a făcut mărturisiri șocante, dezvăluind că în spitalul în care lucrează s-au comis multe erori, dar personalului medical îi e teamă să-și asume acuzațiile.

​Coronavirusul nu se transmite prin aer! Organizația Mondială a Sănătății a explicat cum te poți infecta, de fapt, cu COVID-19

”Au venit pacienții care erau cu simptomatologie respiratorie. N-au putut fi testați, pentru că n-am avut teste. Din puținele întrebari la care ne-au răspuns, ne-au spus că nu au fost plecați în străinătate. Majoritatea celor care mor în Arad sunt cu COVID, doar că nu-s testați!”, a spus asistenta, potrivit sursei citate.

Un fost concurent de la X Factor, în carantină instituționalizată! Cezar a dezvăluit condițiile mizere îndurate de unii români: „E focar de infecție”

De asemenea, ea a dezvăluit că a intrat în contact cu pacienți confirmați cu noul coronavirus, fără să fi purtat mască: ”Am intrat! Am intrat cu o grămadă! Cu toți care au murit pe Arad… au fost pacienții mei… Am vorbit și cu colegii testați pozitiv. Sunt internați la Timișoara. Stare foarte proastă… febră mare, tuse, vărsături, acum nu știu de ce reacționează așa. Și cu diaree la tratamentele care li se fac acolo”, a mai dezvăluit aceasta.

Nu, nu ne facem bine! Momentul în care șeful DSP își bate joc de medici: ”Nu gândești! Asta e ținută și morală pentru un... Ancheta se extinde! 31 din totalul morților de Covid19 sunt din Suceava. Oamenii au decedat din cauza funcționarilor din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x